la 19.10. klo 17:00

Ässät - Sport

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Poriin odotetaan tasaista vääntöä – saako Sport pidettyä maalihanat auki?

Lauantaina Porissa taistellaan paremmuudesta Ässien sekä Sportin välillä. Molempien joukkueiden edellinen matsi oli keskiviikkona, joten kaukaloon saadaan hyvin levänneet joukkueet, joista Ässät on kotiyleisön edessä pieni suosikki. Kyseessä on kaksikon toinen kohtaaminen tällä kaudella – Ässät haki 21.9. Vaasasta kaksi pistettä voittolaukausten päätteeksi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa depobonari sekä 20€ ilmaisveto!

Ässät on päässyt neljässä edeltävässä ottelussa pisteille ja viimeisimpänä Kiekko-Espoota vastaan irtosi kaksi pinnaa jatkoajan jälkeen. Voitosta huolimatta Ässät ei täysin tyytyväinen voi esitykseen olla, sillä täydet kolme pistettä oli myös otettavissa. Ykkösketjun tutut tehomiehet Lenni Hämeenaho, Jan-Mikael Järvinen sekä Emil Erhotz olivat jälleen hyvässä iskussa. Pitkäaikaispotilaan Niklas Rubinin lisäksi Olli Palola oli sivussa keskiviikon ottelusta.

Porin Ässät

@PorinAssat
Otteluennakko: Kasitien derby, 80-luvun tunnelmaa sekä Liigan 50-vuotisjuhlaottelu.

👉assat.com/otteluennakko-…

#Ässät #Liiga

Sport puolestaan sai keskiviikkona kovasti kaivatun onnistumisen KooKoota vastaan, kun maalihanat aukesi ottelun loppua kohden ja lopulta täydet pisteet jäi Vaasaan lukemin 5-1. Sport on maaliodottamien valossa pelannut erinomaisen alkukauden, mutta viimeistely ei ole yltänyt toivotulle tasolle. Mikäli KooKoota vastaan tulleet onnistumiset ei jäänyt vain yhden illan ihmeeksi, voi Sport hyvinkin olla erittäin vaarallinen joukkue jatkossa. Sisäistä pistepörssiä johtava Simon Hjalmarsson ei ole vielä saanut maalitiliä auki, mutta syöttöpisteitä on kertynyt jo 12.

Ässien kotiedusta huolimatta Uhmapelaajat ei millään saa tasoeroa markkinan asettamalle tasolle ja näin ollen vedot päästään hakemaan Sportin lopullisen voiton(ML) kautta. Kyseessä on varsin tasaväkinen kaksikko, mutta toivon mukaan Sport saa pidettyä maalihanat auki KooKoo-ottelun jäljiltä – maalipaikkojen luomisessa vain Lukko on päässyt vaasalaisten edelle.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – Sport haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleÄssät Pori - Vaasan Sport19.10.2024

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta