su 20.10. klo 16:00

Wolves - Manchester City

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Valioliigan hallitsevalle mestarille luvassa vaihteeksi helppo vierasreissu?

Wolves isännöi sunnuntaina hallitsevaa Valioliigan mestaria Manchester Cityä Molineuxilla. Joukkueet löytyvät odotetusti eri päistä sarjataulukkoa seitsemän kierroksen jälkeen. Wolvesilla on ollut todella hankalaa ja kasassa on vasta yksi vaivainen tasuripiste, kun taas City on Liverpoolia pisteen perässä kakkosena.

*Nappaa syksyn Valjubetseihin nostetta depobonarilla ja ilmaisvedolla! Koordinaatit tipsin perältä!

Manchester City joutunee tällä sesongilla tekemään täyden päivätyön mestaruuden eteen, sillä kilpailijat ovat viime vuosina ottaneet merkittäviä edistysaskelia niin rosteripuolella kuin taktisestikin. Alkukaudesta City on päästänyt jo kahdeksan osumaa, mikä on esimerkiksi kaksi osumaa päästäneeseen Pooliin nähden merkittävästi heikompi saldo.


Isoin ongelma tällä sesongilla tulee Pep Guardiolan poppoolle olemaan Rodrin pitkä loukkaantumishuili – espanjalaiskeskikenttäpelurin merkitystä Citylle ei voi mitenkään vähätellä. Sunnuntaina matsin missaavat myös Oscar Bobb ja Kevin de Bruyne. Nathan Aké voi olla jo kokoonpanossa parhaassa tapauksessa. Wolvesilta puuttuu Yerson Mosquera, Enso González, Sasa Kalajdzic, Boubacar Traoré ja Hwang Hee-chan.

Cityn pitäisi omista puolustuspään ongelmistaan huolimatta kellistää kotijoukkue sunnuntaina vaivatta. Hyökkäyspää Guardiolalla on yksinkertaisesti Wolvesille liian tulivoimainen – huippuvireessä syksyllä ollut Erling Haaland päässee pariin otteeseen kurittamaan isäntiä Bernardo Silvan, Phil Fodenin ja kumppaneiden esityöstä. Lapulle otetaan City -1,5!

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Manchester City -1,5 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta