ma 21.10. klo 22:00

Nottingham - Crystal Palace

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maanantaifutista tarjolla! Jäädäänkö uuden viikon kunniaksi City Groundilla pienimaalisiin lukemiin?

Kelvollisesti Valioliigakautensa aloittanut Nottingham Forest isännöi maanantain ainoassa pelissä City Groundilla Crystal Palacea. Nuno Espírito Santon käskyttämä isäntä on hävinnyt seitsemään matsiin vain kertaalleen ja puolustuspelaaminen on ollut ihailtavan kovaa. Suosikin viitta on niskassa vielä ilman voittoa taivaltavaa Palace-ryhmää vastaan, joskin kertoimien valossa vain marginaalisesti.

*Tsekkaa tästä lokakuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Oliver Glasnerin ohjastaman vierasjoukkueen nuhaisuus on tullut varmasti monelle isona yllätyksenä. Kesällä toki menetettiin Michael Olise Bayern Müncheniin, mutta käytettävissä oleva rosteri on kuitenkin edelleen laadukas. Hyökkäyspelaaminen on tuottanut Kotkille merkittäviä tuskia ja tämä näkyy myös tehtyjen maalien sarakkeessa – vastustajien verkkoa on päästy pöllyttämään vasta viidesti eikä xG-luvuistakaan ole juurikaan enempää lohtua tarjolla.

Nottingham Forest

@NFFC
Eyes on Monday 👊


Nottingham joutuu antamaan maanantaina tasoitusta kokoonpanorintamalla, sillä Morgan Gibbs-White on lasaretissa ja James Ward-Prowse kärsii pelikieltoa. Gibbs-Whiten seurana kuntoutuksessa ovat myös Danilo ja Ibrahim Sangaré. Palacelta on sen sijaan sivussa Chadi Riad, Chris Richards, Cheick Doucouré, Matheus Franca, Rob Holding ja edustuskelvoton Matt Turner.

Lapulle kelpaa maanantain matsiin pienimaalisuus. Nyt pitää huomioida, että vastakkain on kaksikko, jolla on ollut merkittäviä vaikeuksia luoda maalipaikkoja ja lisäksi isänniltä on vielä sivussa joukkueen tärkein hyökkäyspään pelaaja ja Ward-Prowsen tasoinen vapariuhka. Maksimissaan parin maalin ilta on agendalla.

Kertoimet ottelulleNottingham Forest - Crystal Palace FC21.10.2024

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta