ma 21.10. klo 18:30

Tappara - Kiekko-Espoo

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tapparalla revanssin paikka – onnistuuko loistavassa iskussa oleva Kiekko-Espoo yllättämään jo toistamiseen?

Liigassa viikko saadaan käyntiin jo heti maanantaina, kun Kiekko-Espoo matkaa sarjan toiselta sijalta löytyvän Tapparan vieraaksi. Tappara on luonnollisesti selvä suosikki, mutta ei ole kauaa kun Kiekko-Espoo onnistui nappaamaan täydet pisteet kaksikon edellisestä kohtaamisesta lukemin 5-3. Pystyykö vieraat toistamaan saman tempun, vai onko Tapparan laatu vain yksinkertaisesti liikaa?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ arvosta ilmaisvetoja!

Tapparan viime viikko alkoi tiukalla tappiolla CHL:n puolella, mutta kotimaisessa sarjassa tuli viikonloppuna onnistumisia enemmänkin. Ensin paikalliskamppailu Ilvestä vastaan päättyi murskavoittoon ja lauantaina tasainen kamppailu Jukureita vastaan kääntyi lopulta myös voitoksi. Tappara oli päätöserässä tappiolla, mutta viimeisen kympin aikana kirvesrinnat paineli lopulta 5-3 voittoon. Tapparan yksi tärkeimmistä aseista tällä kaudella on ollut ylivoimapeli, joka löytyy komeasti sarjan kärkipaikalta.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
TAPPARA VOITTAA!

Jukurit kaatuu Lasten lauantaissa maalein 5-3 🤩

Tuloksessa tukena: Lecklé

Kiekko-Espoo on saanut alkukaudesta paljon kehuja eikä syyttä – vieraat löytyy sarjataulukon viidenneltä sijalta 24 pisteellä. Lauantaina pisteputki venyi jo seitsemän ottelun mittaiseksi, kun Ässiä vastaan komea nousu kolmannessa erässä toi pisteen. Ottelun hahmoihin kuului hyökkääjä Santeri Virtanen kahdella osumalla. Maalilla nähtiin jälleen kerran nuori Petteri Rimpinen, joka on kantanut kovaa kuormaa ja myös onnistunut siinä erittäin hyvin. Rimpinen oli myös torjumassa aikaisempaa voittoa Tapparaa vastaan.

Kiekko-Espoon kanssa on vielä syytä olla varuillaan, sillä maaliodottamien valossa meno ei ole ollut aivan niin vakuuttavaa kuin puhtaasti tulostaululla. Siitä huolimatta nykyisillä kertoimilla päästään pientä yllätystä hakemaan ja lapulle otetaan matsin etenemistä jatkoajalle. Vaikka Tappara on kiistatta laadukkaampi joukkue, pystyy vieraat tarjoamaan kovan haasteen kuten aikaisemmassa kohtaamisessa nähtiin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tappara – Kiekko-Espoo 1×2 – Tasapeli” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleTappara Tampere - K-Espoo21.10.2024

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta