ti 22.10. klo 22:00

Real Madrid - Dortmund

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Real Madrid tekee tulosta, mutta peliesitykset eivät huimaa päätä! Saako viime kauden UCL-finalisti Bernabéulta pisteitä mukaan?

Tiistaina päästään nautiskelemaan Santiago Bernabéulta viime kauden Mestarien liigan loppuottelun uusintaa, kun Borussia Dortmund lähtee jahtaamaan uuden valmentajansa Nuri Sahinin käskytyksessä revanssia Los Blancosista! Viime kauden finaalissa Dortmund oli pitkään kuskin paikalla, mutta euro-Real usein uhmaa pelitapahtumia ja niin kävi tälläkin kertaa.

*Syksyn UCL-betseihin boostia talletusbonuksesta! Tsekkaa vihjeen lopusta, miten bonarin voi lunastaa!

Realilla on tältä kaudelta jo yksi matsi saksalaisvastustajaa vastaan alla, kun Stuttgart kaadettiin UCL-avauksessa Bernabéulla. Lille veikin toisella kierroksella sitten Carlo Ancelottin poppoolta jalat alta, joten pisteitä kaipaillaan varmuudella tiistaina. Dortmund on sen sijaan koko liigan kärjessä Club Brugge- ja Celtic-voittojen turvin hurjalla 10-1-maalierolla!

Madrid Xtra

@MadridXtra
🗣 Ancelotti: "We're still not at our best level. We have to improve."


Realin kokoonpanossa ei pitäisi olla mitään uutta ja ihmeellistä. Lasaretissa ovat edelleen David Alaba, Dani Carvajal ja Brahim Díaz. Dortmundilta on sivussa Yan Couto, Julien Duranville, Karim Adeyemi sekä Giovanni Reyna. Gregor Kobel on mitä ilmeisimmin kykeneväinen tositoimiin.

Lapulle kelpaa paukutella Dortmundia +1:n aasialaisella tasoituksella tiistaille eli betsi menisi isäntien yhden maalin voitolla mitätöintiin. Realin kollektiivinen tekeminen on tökkinyt isosti ja viikonloppuna olisi matsi taas heikommalla säkällä voinut päättyä pistemenetykseen Celtaa vastaan. Dortmund ei toki ole tällä hetkellä mikään Bundesliigan vaarallisin porukka, mutta saumansa tulee myös Sahinin ryhmä saamaan Madridin illassa.

Tuplaa vedonlyöntikassa ja grindaa bonari kotiin!

iBet tarjoo Uhmapelaajille 100% talletubonuksen, jossa on varsin reilu kierrätys. Tuplaa siis pelikassa alta löytyvien ohjeiden mukaan ja grindaa bonari himaan!

Toimi näin:

1. Siirry iBetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-250€, saat 40-500€ pelirahaa
3. Lyö veto Dortmund +1 haluamallasi panoksella, ja aloita kierrätys.
4. Bonuksella on 7x kierrätysvaatimus (50€ maxbet, kerroinvaatimus 1,9 sinkut&combot)

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleReal Madrid - Borussia Dortmund22.10.2024

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta