ti 22.10. klo 18:30

JYP - SaiPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

JYP ja SaiPa kohtaa jälleen – saadaanko tälläkin kerralla maalijuhlat aikaiseksi?

Tiistaina pelataan Liigassa kaksi ottelua ja JYP sekä SaiPa ottavat yhteen toista kertaa lyhyen ajan sisään – edellisen kohtaamisen isännöi SaiPa. Kyseinen ottelu oli aivan hervoton maali-iloittelu, jonka SaiPa vei lopulta jatkoajan päätteeksi lukemin 7-6. Tälläkin kerralla voi olla maaleja runsaasti luvassa, mutta tuskin aivan samanlaisiin lukemiin päästään.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 100€ edestä ilmaisvetoja!

JYP on alkukaudesta pystynyt yksittäisissä otteluissa väläyttämään, mutta suurelta osin taso on ollut heikko eikä sarjasijoitus liikaa valehtele. Yksi syy hyökkäyspelaamisen heikkouteen on ollut täksi kaudeksi hankitun Nathan Schnarrin pidempään kestänyt poissaolo. Maaliodottamilla mitattuna puolustaminen ei ole ollut edes mitenkään katastrofaalisella tasolla, mutta valitettavasti maalivahtiosasto ei ole pystynyt hoitamaan hommia riittävän hyvin.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Vaiherikkaan ottelun päätteeksi yksi piste JYPille!🏒🌪

Tutkapari Siikanen & Perttu vireessä tänään!🔥

🚨Siikanen 3
🚨Ojantakanen 2+1
🚨Tieksola
🏒Perttu 0+4
🏒Lassila 0+2
🏒Eronen 0+2

Seuraava kotiottelu: JYP-SaiPa Ti 22.10. klo 18:30.🌪
🎫 ticketmaster.fi/jyp

#JYPliiga…

SaiPalle JYPiä vastaan tullut voitto tuli tärkeään saumaan, sillä alla oli kaksi vierastappiota Ässiä sekä Lukkoa vastaan. Maaliodottamissa SaiPa on jäänyt tämän kauden osalta jopa JYPin perään, mutta kärkiyksilöt on tuonut joukkueelle runsaasti pisteitä. Oskari Salminen on ollut maalilla loistava, vaikkakin hän joutui JYPiä vastaan kaivamaan kiekkoa repusta useaan otteeseen. Sen lisäksi Ville Petman sekä Antti Kalapudas ovat takoneet pisteitä kovalla tahdilla. Molemmilla joukkueilla hieman jopa yllättäen alivoimapeli on ollut sarjan kärkiosastoa.

Molempien joukkueiden ykkösteeman luulisi olevan puolustuspelaaminen viimeisimmän maalijuhlan jälkeen, mutta Uhmapelaajille siitäkin huolimatta kelpaa yli 5,5 maalille tarjotut kertoimet. SaiPa päästää runsaasti paikkoja omiin ja JYPillä maalivahtipeli on kaikkea muuta kuin kunnossa, joten maaleilta tuskin tälläkään kertaa vältytään.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “JYP – SaiPa yli 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleJYP Jyväskylä - SaiPa Lappeenranta22.10.2024

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta