ke 23.10. klo 19:45

Brest - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappiottomat kohtaavat – mutta voittojen taakse kätkeytyvät erilaiset tarinat!

Mestarien liigan keskiviikon avaa hieman epätodennäköinen kärkimatsi, kun kaksi voittoa ottaneet Brest ja Leverkusen ottavat yhteen. Molemmat ovat vakuuttaneet ensimmäisissä otteluissaan – joskin ranskalaisjoukkueen vastukset ovat olleet lähes helpoimpia mahdollisia. Kaikella todennäköisyydellä tässä ottelussa nähdään myös Huuhkaja-vahti Lukas Hradecky tositoimissa. Ottelun voittaja alkaa olla jo todella vahvoilla karsintavaiheessa.

Tsekkaa iBet – jälleen toppikerroin!

Brestin ensimmäinen kerta UCL:ssä on siis saanut unelma-alun. Viime kierroksella bretagnelaiset suorastaan murskasivat vieraissa Salzburgin – tosin pelin kuvan perusteella voiton ei olisi pitänyt olla näin suuri. Kaikki vain tuntui onnistuvan. Isänniltä on ottelusta pois Bradley Locko. Suurempi ongelma on epävarmalla statuksella oleva Abdallah Sima, joka oli viikonlopun sarjapelistä pois. Brestin hyökkäyspeli tarvitsisi senegalilaista taituria.

Bayer Leverkusenilla ei ole nähty viime kauden kaltaista dominanssia, vaikka peli on sangen hienosti kulkenutkin. UCL:ssä voitot Feyenoordista ja AC Milanista ilman takaiskuja ovat oiva työnäyte. Viikonloppuna sarjapelissä kaatui Frankfurt vahvan esityksen jälkeen. Bundesligassa Bayer ei ole onnistunut klaaraamaan yhtään peliä ilman vastustajien maaleja. Alakerran olisi siis tiivistyttävä, jos lääketehtaan mannekiinit meinaavat uusia Saksan mestaruuden.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
The low down for our meeting against @SB29! 💫🇫🇷

#BrestB04 #UCL

Kaikki kunnia Brestin hyvälle alulle, mutta Bayer voi tällä kertaa osoittautua liian kovaksi vastustajaksi. Suorasta voitosta saatava kerroin on ansaitusti matalalla. Kieppiä vetoon otetaan HT/FT-vedolla: lunastukseen vaaditaan, että Leverkusen johtaa puoliajalla ja myös voittaa ottelun. Korkeinta kerrointa tarjoaa vähemmän yllättäen iBet.

Tuplaa vedonlyöntikassa ja grindaa bonari kotiin!

iBet tarjoo Uhmapelaajille 100% talletubonuksen, jossa on varsin reilu kierrätys. Tuplaa siis pelikassa alta löytyvien ohjeiden mukaan ja grindaa bonari himaan!

Toimi näin:

1. Siirry iBetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-250€, saat 40-500€ pelirahaa
3. Lyö veto Leverkusen HT/FT haluamallasi panoksella, ja aloita kierrätys.
4. Bonuksella on 7x kierrätysvaatimus (50€ maxbet, kerroinvaatimus 1,9 sinkut&combot)

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Kertoimet ottelulleStade Brestois 29 - Leverkusen23.10.2024

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta