ke 23.10. klo 22:00

RB Leipzig - Liverpool

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rautaiset puolustukset vastakkain – jääkö Leipzigin ja Liverpoolin välillä maalijuhlat näkemättä?

Keskiviikkona päästään Mestarien liigassa erittäin viihdyttävän matsin pariin, kun saksalainen RB Leipzig saa vieraakseen Valioliigan kärkipaikalta löytyvän Liverpoolin. Vaikka Leipzig on erittäin laadukas jengi, lähtee vieraat joka tapauksessa kiistattomana suosikkina liikkeelle. Hyökkäyspäästä taitoa löytyy vaikka ja kuinka, mutta siitä huolimatta maalijuhlia ei välttämättä ole luvassa.

*Tsekkaa tästä lokakuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Leipzig on Mestarien liigassa hävinnyt molemmat pelaamansa ottelut, mutta kotimaisessa sarjassa peli on lähtenyt rullaamaan ja tulosta syntyy. Hyökkääjät Lois Openda sekä Benjamin Sesko muodostava parhaimmillaan äärimmäisen kovan tutkaparin, mutta vielä aivan parhaaseen iskuun kaksikko ei ole päässyt. Sen sijaan tulosta on viime aikoina tehty laadukkaan puolustuksen sekä maalivahti Peter Gulacsin hyvien esitysten ansiosta – Bundesliigassa Leipzig on pitänyt maalin puhtaana jo viisi ottelua putkeen.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
5⃣ successive Bundesliga clean sheets 🧤

That's 4⃣9⃣5⃣ minutes without conceding ❌

Not bad, lads 👏

Liverpool on suorittanut alkukauden erittäin kovalla tasolla eikä Valioliigan kärkipaikka ole missään nimessä vääryys – viimeisimpänä kaatui Chelsea lukemin 2-1. Hyökkäyksestä tulivoimaa löytyy Mohamed Salahin johdolla ja sen lisäksi kahdeksassa ottelussa omiin on mennyt vain kolme maalia. Pientä huolta vierailla on kokoonpanorintamalla, sillä maalivahti Alissonin lisäksi muun muassa hyökkääjä Diogo Jota on mahdollisesti sivussa loukkaannuttuaan Chelsea-ottelussa. Leipzigiltä sivussa ovat laitapuolustaja David Raumin lisäksi keskikentältä Xaver Schlager sekä Nicolas Seiwald.

Liverpool FC

@LFC
GET IN THERE REDS!!!!! 💪🔴

Uhmapelaajat lähestyy matsia vähämaalisuuden kautta ja lapulle otetaan alle 3,0 maalia – tasan kolmella osumalla panos palautuu. Molempien joukkueiden puolustuspelaaminen on ollut loistavalla tasolla ja ennen kaikkea Leipzigin on panostettava siihen myös nyt, sillä aikaisemmissa Mestarien liigan otteluissa omissa kolisi yhteensä viidesti.

Kertoimet ottelulleRB Leipzig - Liverpool FC23.10.2024

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta