ke 04.09. klo 03:30

Grigor Dimitrov - Frances Tiafoe

Pari muuttujaa saa aikaiseksi vedon altavastaajalle – tasaisessa matsissa valueta ilmassa!

US Openin puolivälierissä maailman listan ysinä viihtyvä Grigor Dimitrov saa haasteen kotiedusta nauttivalta Frances Tiafoelta, jonka ATP-ranking on kahdeskymmenes. Dimitrov ei ole päässyt Openissa vuosiin näin pitkälle, mutta Tiafoe viihtyy selkeästi Flushing Meadowsissa, sillä mies on kahdeksan sakissa kolmatta vuotta peräjälkeen.

Dimitrov näytti lipuvan Andrey Rublevia vastaan helppoon voittoon. Venäläinen tasoitti kuitenkin bulgaarin kahden erän johdon. Viidennessä erässä Dimitrov oli kuitenkin jälleen terävämpi. Linkissä nähdään todella hieno pallo, jossa Grigor esitteli maailmanluokan palautuksia. Kyseessä oli todellinen testi helpon alkuturnauksen jälkeen, sillä kolmessa ensimmäisessä ottelussa Dimitrov ei menettänyt erääkään.

Dodikan #Tennis

@Dogukandilber
Grigor Dimitrov 🔥🔥

Dimitrov'un puanı buraya gelsin!

Tiafoella on ollut hyvin vaihtelevia otteluita tähän asti – paljon henkisestä kantista kertoo, että Ben Shelton kaatui oltuaan jo 2-1 eräjohdossa. Neljännellä kierroksella jenkki pudotti kyydistä Alexei Popyrinin, joka järkytti tennismaailmaa voittamalla edellisellä kierroksella Nocak Djokovicin. Tiafoe on juhlinut etenkin sujuvalla syöttöpelillään, mikä voi olla ratkaiseva etu myös Dimitrovia vastaan.

Dimitrov ei ole tässä ottelussa kummoinenkaan suosikki korkeammasta rankingistaan huolimatta. US Openissa hyvin esiintynyt Tiafoe pystyy voittamaan tämän matsin, ja saa tipsin. Tasaisessa ottelussa kertoimet riittävät perusbetsiin.