ke 17.07. klo 18:30

KTP - TPS

Nyt vastustaa – ja edessä kauden vaikein vieraspeli!

Sarjaa johtava KTP sai muistutuksen kuolevaisuudestaan viikonloppuna. Taulukossa neljäntenä olevalla TPS:llä ei ole mennyt viime aikoina kovinkaan lujaa. Keskinäisessä ottelussa haetaan jo asemia kauden viimeiselle kolmannekselle. Jos TPS lähtee Kotkasta tyhjin käsin, KTP olisi jo yksitoista pistettä turkulaisia edellä. Siksi tässä ottelussa on panosta ja latausta yllin kyllin.

Nappaa huippukerroin Novibetiltä!

KTP sai Jarolta vieraissa shokkihoitoa. Kotkalaiset joutuivat matkustamaan pitkän kotimatkan 5-2 tappio niskassaan. Kotkalaisilla on kokoonpanossa poissaoloja, eivätkä Jaro-peliin tehdyt muutokset toimineet käytännössä ollenkaan. Ottelu ratkesi jo ajoissa, sillä Jaro teki reiluun puoleen tuntiin neljä osumaa. Jonas Nyholm valmennustiimeineen onkin nyt kinkkisen tehtävän edessä: rivit on suoristettava, eikä kotona ole varaa vempuloida.

TPS hukkasi SalPaa vastaan puoliaikajohtonsa. Toinen jakso oli turkulaisilta sekavaa pelaamista varsinkin puolustuksen osalta. Tepsin olisi totuuden nimissä pitänyt ratkaista ottelu jo ensimmäisen puolikkaan aikana. Täytyy ihmetellä, miten SalPa onnistui rankaisemaan turkulaisia kolme kertaa tällä pelinkuvalla. Kotka ei ole helppo paikka vierailla, sillä kotona KTP on voittanut kaikki ottelunsa.

Kotkalaisten meno kotona on ollut niin vakuuttavaa, että tipsiksi tulee sukkana kotivoitto. TPS on ollut tuloksiaan parempi, mutta nyt tuntuu vain vastustavan liikaa. Pahin mahdollinen vieraspeli voi tuoda lisää lunta tupaan.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!