su 21.07. klo 18:30

KuPS - FC Lahti

Ohhoh! Ehkä maailman vaikein asia tällä hetkellä on keksiä positiivista sanottavaa FC Lahdesta

FC Lahti rämpii edelleen syvissä vesissä, vaikka se vaihtoi hiljattain valmentajansa, ja siirtyi portugalilaiseen komentoon. Tuloksia tuskin syntyy hetkessä, mihin vaikuttaa lisäksi se, että lahtelaisryhmä on kasattu jokseenkin takapuolelleen. Turpasaunoille on tiedossa jatkoa, kun joukkue matkaa sunnuntaina KuPSin kylvetettäväksi.

*Nappaa 5×25€ ilmaisveto ilman kierrätystä ja vain yhdellä talletuksella – ohjeet vihjeen lopussa.

Viime viikonloppuna FC Lahti hävisi AC Oululle täysin omaan hölmöilyynsä. Joukkue johti ottelua toisella puoliajalla 1–0 ja voittikin lopulta pelitilannemaalit samoilla numeroilla. Loppunumerot kirjattiin kuitenkin oululaisille 1–2. Vierailijalle tarjoiltiin kaksi perättäistä rangaistuspotkua kuudessa minuutissa, ja voittomaali syntyi, kun pelaamatta oli reilut kymmenen minuuttia. Oulu-tappiota edelsi häviö Interin vieraana tuloksella 3–0.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Sunnuntaina jatkuu se rakkain: Veikkausliiga💛🖤

⭐ Tule kannustamaan keltamusta voittoon!

#KuPS #Veikkausliiga #Kuopio #Icecapital

Vaikka kuinka yrittäisi lahtelaisista positiivista sanottavaa keksiä, ei sitä tunnu löytyvän. Uusi valmentaja Ricardo Duarte on viritellyt mielenkiintoisia kuvioita esimerkiksi siirtämällä yhden laadukkaimmista pelaajistaan eli laitapuolustaja-keskikenttäpelaaja Julius Tauriaisen toppariksi, mutta tulosta ei ole tullut. Toki osaltaan tilannetta helpottaa Julian Tomkan saapuminen. Tuore puolustajahankinta lienee pelikelpoinen KuPSia vastaan. Lisäksi Mikko Viitikko palaa pelikiellosta.

Kaikesta huolimatta Lahti on edelleen ansaitusti sarjajumbona. Joukkue on pelannut ala-arvoisen kauden, jota ei voi kiillottaa millään. Duarten loppukauden tärkein tehtävä on kaapia joukkueineen jollain ilveellä sellaiset pisteet, että Lahdessa pelataan pääsarjajalkapalloa myös ensi kaudella.

Kun vastassa on sarjakärki KuPS, ei Lahden kannattaisi ehkä mennä lainkaan paikalle. Jos joukkue jäisi kotiin, tuomittaisiin sille todennäköisesti 3–0-tappio. Numerot saattavat olla jopa kauniimmat sunnuntain lopputulokseen verrattuna. Erinomaisessa iskussa oleva Jani Honkavaaran miehistö kaatoi torstaina kotonaan Konferenssiliigan karsinnoissa UNA Strassenin maalein 5–0. Uhmapelaajien pelivalinta Lahti-otteluun on KuPSin voitto vähintään kahdella maalilla (KuPS -1,5).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 25€ betsiä, kuusi 25€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 25€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 25€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän kuudesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!