la 27.07. klo 16:00

Norrköping - Kalmar

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Putoamistaisto käy kuumana – onko Norrköpingin alakerta vihdoin paremmassa iskussa, vai oliko heikon jengin nollaaminen vain onnekas sattuma?

Allsvenskanissa kierros käynnistyy lauantaina ja päivän neljästä ottelusta ensimmäinen käydään Norrköpingin sekä Kalmarin välillä. Kyseessä on putoamistaiston osalta valtava kamppailu, sillä Norrköping löytyy 15. sijalta 14 pisteellä ja Kalmar on kaksi pistettä yläpuolella karsijan paikalla. Kokoonpanojen osalta kysymysmerkkejä on Norrköpingin Tim Prican sekä Kalmarin Simon Skrabbin yllä – Prica on ollut kaksi edellistä ottelua sivussa ja Skrabb puolestaan loukkaantui edellisen matsin avausjaksolla.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa depobonari vain 4x kierrätyksellä!

Norrköping sai vihdoin ikuisuudelta tuntuneen voitottomien otteluiden jakson poikki viime kierroksella, kun Halmstad kaatui kotona Christoffer Nymanin osumalla lukemin 1-0. Esitykseen nähden voitto oli täysin ansaittu, mutta on hyvä muistaa ettei Halmstad ole kovin kummoinen vastustaja. Nähtäväksi jää pystyykö Norrköping rakentamaan puolustuspeliä parempaan suuntaan nollapelin jälkeen – koko kauden osalta 37 päästettyä maalia on sarjan eniten.

IFK Norrköping

@ifknorrkoping
ÄNTLIGEN! IFK tar tre viktiga poäng mot Halmstad. 🙌

⚪️🔵#ifknorrköping

Kalmar on niin ikään saanut isoja onnistumisia, kun tauon jälkeen kolmesta ottelusta on irronnut kuusi pistettä. Voitot tuli vielä AIK:ta sekä Djurgårdenia vastaan ja molempiin matseihin Kalmar lähti suurena altavastaajana. AIK:ta ja Brommapojkarnaa vastaan Kalmarin esitykset oli kelvollisia, mutta Djurgårdenia vastaan mukana oli myös hieman tuuria. Djurgården vei ensimmäistä jaksoa mennen tullen, mutta Kalmar pääsi juuri ennen taukoa tasoihin ja Jonathan Ring iski voittomaalin toisella jaksolla.

Uhmapelaajien arvioissa vastakkain on hyvin tasaväkiset joukkueet ja nykyisillä kertoimilla on otettava pieni veto vieraiden puolesta. Kalmarin kohdalla odotuksia kannattaa hieman jarrutella isoista voitoista huolimatta, mutta silti vieraiden näkymät on tällä hetkellä lupaavammat mitä Norrköpingillä. Norrköpingin puolustuspeli on ollut pahasti hukassa eikä pelkästään Halmstadin nollaaminen vielä riitä vakuuttamaan.